Obědové menu od 4.1. do 8.1.

Pondělí 04.01.

Česneková polévka s klobásou
Hovězí Stroganoff se žampiony, dušená rýže 99,-
Řízečky z vepřové panenky, bramborová kaše s bylinkami, okurkový salát s mrkví 119,-
Tagliatelle di Parma – parmská šunka, žampiony, víno, smetana, bylinky, parmezán 125,-
Caesar salát s filovaným kuřecím masem, krutony a domácím dresinkem 115,-

Dnes k obědovému menu podáváme dezert

 

Úterý 05.01.

Brokolicový krém
Vepřové rizoto se zeleninou, strouhaným sýrem a okurkou 115,-
Burger Salmone – lososový karbanátek, bylinkový dip, křupavý salát s rajčaty, bramborové dukátky 135,-
Gnocchi di Manzo – Flank steak, žampiony, jarní cibulka, víno, bylinky, parmezán 125,-
Tortilla plněná čerstvou zeleninou, BBQ dipem a chedarem 99,-

 

Středa 06.01.

Čočková polévka s bylinkovým kapáním
Uzené kuřecí stehýnko, smetanový hrášek, máslová bramborová kaše 115,-
Vepřová kotleta zapečená uzeným sýrem a ořechy, steakové hranolky, tatarská omáčka 119,-
Linguine quattro formaggi – kuřecí prsa, sýrová omáčka, bylinky 125,-
Zeleninové karbanátky, petrželkové brambory, míchaný salátek 99,-

V ceně menu Vám dnes nabídneme osvěžující limonádu

 

Čtvrtek 07.01.

Kulajda s vejci a houbami
Kuřecí roláda s mandlovou nádivkou, jemné celerové pyré 119,-
Filátko z Tylapie nilské s bylinkovým přelivem, špenátové brambory s parmezánem 135,-
Spaghetti Gamberi e Aglio olio – krevety, česnek, chilli paprička, olivový olej, parmezán 125,-
Trhané mladé salátky s cherry rajčátky, bazalkovým pestem a grilovaným hermelínem, banketka 99,-

 

Pátek 08.01.

Hovězí vývar s játrovou rýží
Francouzské brambory s uzeným masem a nakládanou zeleninu 115,-
Rakousko -Špenátové špecle s tyrolským špekem a alpským sýrem 119,-
Papardele con Salmone – losos, smetana, bylinky, víno 125,-
Lívanečky s malinovým mascarpone, šlehačkou a horkým kakaem 99,-