MENU 11.1. – 15.1.2016

Pondělí 11.1
.:Kapustová polévka se slaninou
Kuřecí špíz s klobásou a zeleninou, bramborová kaše se sušenými rajčaty a bylinkami 119,-
Vepřový flamendr s čerstvou paprikou a jarní cibulkou, bramborové hranolky 115,-
Spaghetti Carbonara – žloutek, italská Pancetta, bylinky, parmezán 125,-
Čočka na kyselo se sázeným vejcem a čerstvým dřevorubeckým chlebem 99,-
Dezert k obědovému zdarma
 
Úterý 12.1
.:Minestrone
Španělský ptáček, dušená rýže 99,-
Burger s mletým krůtím masem provoněným estragonem a jarní cibulkou, salátem, rajčaty, hořčičným dipem a hranolkami 132,-
Linguine Colorata Aglio Olio e Peperoncino- chilli paprička, česnek, olivový olej, bylinky, parmezán 125,-
Míchaný salát s čerstvou zeleninou, balsamicovou zálivkou a kuřecím filovaným masem 118,-
 
Středa 13.1
.:Hovězí vývar se šunkovým svítkem
Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a houskovým knedlíkem 99,-
Vepřové karbanátky s bramborovou kaší se smaženou cibulkou a okurkovým salátem 119,-
Papardelle Anatra Fegato e Mele- husí jatýrka, jablka, portské víno, bylinky, parmezán 125,-
Smažený sýr, petrželkové brambory, domácí tatarská omáčka 115,-
Limonáda k obědovému menu ZDARMA
 
Čtvrtek 14.1
.:Celerový krém s krutony
Pivovarský vepřový tokáň, bylinková rýže 99,-
Filátko ze Zlaka nachového (mahi-mahi) s citrusovou glazurou, smetanovou vinnou omáčkou a baby brambůrkami 139,-
Tagliatelle arabbiatta- drcená rajčata, chilli paprička, kapary, česnek, bylinky, parmezán 125,-
Salát di manzo – Římský salát s mrkví a cherry rajčaty, hořčičným dresinkem a Flank steakem 119,-
 
Pátek 15.1.
.:Hrachová polévka s praženou houskou
Steak z vepřové krkovičky s cibulovou krustou, šťouchané brambory, salát Coleslaw 119,-
Mexiko- Tradiční krůtí mole s jasmínovou rýží- krůtí steak přelitý
typickou omáčkou z rajčat a čokolády 129,-
Gnocchi con Pollo e Spinaci – kuřecí maso, špenát, česnek, smetana, parmezán 125,-
Smažený květák, vařené brambory, domácí tatarská omáčka 99,