Speciální akce:

3.-5.6.2016
ŠPILBERK FOOD FESTIVAL

 18.6.2016
BBQ brunch

 

Otevírací doba

po – čt  11:00 – 22:00
pátek   11:00 – 23:00
sobota 11:00 – 23:00
neděle Zavřeno

Snídaňové menu

ve všední dny:
7:00 – 10:00
o víkendu:
8:00 – 11:00

Polední menu

11:00 – 14:00

WIFI heslo : SonoRest

 

Přijímáme tyto typy
platebních karet:

Přijímáme tyto
typy stravenek:

MSodexho Pass
Chéque Déjeuner
Edenred
Ticket restaurant
Gastro pass

Denní menu

Menu pro následující týden:

Pondělí 30.5.

Italská polévka minestrone
Marinované kuřecí prso plněné pikantním italským salámem Ventricina, dýňové pyré       119,-
Medailonky z vepřové panenky se sýrovou omáčkou a pečenými  bramborami                    129,-
Tagliatelle con Pancetta – italská slanina, drcená rajčata, bylinky,  parmezán                   125,-
Salát z čerstvé zeleniny s grilovanou mozzarellou a domácím pestem              99,-
Dnes k obědovému menu podáváme dezert 


Úterý 31.5.

Hovězí vývar s domácími nudlemi
Vepřová líčka na kořenové zelenině a červeném víně, bramborová kaše  s máslem a pažitkou           119,-
Burger „Caprese“ – plněný filovaným kuřecím masem na ledovém salátku  s rajčaty a mozzarellou      132,-
Spaghetti Primavera – kuřecí prsa, rajčata, bazalka, olivový olej, mozzarella                      125,-
Smažené žampiony s domácí tatarskou omáčkou a vařeným máslovým bramborem            99,-


Středa 1.6.

Krémová cizrnová polévka se slaninou
Pečená krkovička na medu a černém pivu s hořčičnou omáčkou a grilovanou cibulí, pečivo                      115,-
Krůtí steak s houbovým ragú, mačkaný brambor s pórkem, zeleninový  salátek           119,-
Tagliolini alla Norma – vepřová panenka, žampiony, mladá cibulka, parmezán                    125,-
Baby salát s olivami a sušenými rajčaty, s fíkovým coulis, chilli chléb                99,-
Osvěžující limonáda součástí obědového menu


Čtvrtek 2.6.

Brokolicový krém s mandlovými lupínky
Pečené vepřové kolínko s kapustou a vařeným bramborem                             119,-
Smetanové kuřecí rizoto s kari, čerstvou zeleninou, strouhaným sýrem a okurkou           115,-
Gnocchi al Salmone – losos, pesto ze sušených rajčat a bazalky, smetana                     125,-
Zeleninové brambory zapečené smetanou a mozzarellou                                99,-


Pátek 3.6.

Špenátová smetanová polévka
Pikantní hovězí ragú s fazolemi a kukuřicí, jasmínová rýže                               119,-
Polsko – Kotlet Schabowy – smažená vepřova kotleta plněná  bylinkovým máslem, pažitkové brambory, salátek z grilovaných žampionů                       129,-

 

Z důvodu účasti na Špilberk food festivalu v PÁTEK od 14:00
a v SOBOTU po celý den bude restaurace ZAVŘENA

Přijďte nás navštívit do našeho stánku na ŠPILBERK FOOD FESTIVAL, který se koná 3.6. – 5.6.


3. – 5. 6. 2016 – Špilberk Food Festival


Rozšiřujeme nabídku dezertů o zdravou alternativu RAW dezertů

 

COFFEE TO GO“

Espresso nebo Cappuccino s sebou    30,-

V ČASE 7,00 – 10,00 HODIN SE U NÁS ZASTAVTE NA „SNÍDAŇOVÉ MENU

Informace o alergenech jsou k nahlédnutí u obsluhy.
Na přání hosta rádi připravíme pokrmy s ohledem na Vaše zdravotní omezení.

Dobrou chuť přeje kolektiv Sono Centra
www.sonocentrum.cz


SNÍDAŇOVÉ MENU SONO

7:00 h – 10:00 h (ve všední dny)

MENU I

  • Míchaná vejce se slaninou, šunka, máslo, čerstvé pečivo
  • Džus, teplý nápoj dle vlastního výběru

MENU II

  • Pečené žampiony, sázená vejce, rajče, slanina, čerstvé pečivo
  • Džus, teplý nápoj dle vlastního výběru

MENU III

  • Sýr, máslo, džem, omeleta s čerstvými bylinkami, čerstvé pečivo
  • Džus, teplý nápoj dle vlastního výběru

CENA SNÍDAŇOVÉHO MENU 125,- KČ

Informace o alergenech jsou k nahlédnutí u obsluhy.

Dobrou chuť přeje kolektiv Sono Centra
www.sonocentrum.cz